USKORO: Tabloid "San" naplaćivaće pretplatu za onlajn izdanje!

Ovo će biti prvi popularni tabloid koji će naplaćivati pristup svom onlajn izdanju, a u "Njuz internešenelu" se nadaju da će ponuda klipova iz mečeva "Premijer lige", za koje su otkupili prava, podstaći pretplaćivanje

  • 2

Britanski tabloid "San" počeće sa naplaćivanjem pretplate na onlajn izdanje tog časopisa, saopštila je danas izdvačka kuća "Njuz internešenel".

"San" će biti prvi popularni tabloid koji će naplaćivati pristup svom onlajn izdanju, a u "Njuz internešenelu" se nadaju da će ponuda klipova iz mečeva "Premijer lige", za koje su otkupili prava, podstaći pretplaćivanje, preneo je Rojters.

Tabloid "San", koji je sa 2,28 miliona prodatih primeraka u febuaru u vrhu prodaje, jedini je od Merdokovih britanskih izdanja čiji je sadržaj dostupan besplatno onlajn.

Časopisi "Tajms" i "Sandej tajms" naplaćuju onlajn pristup od 2010. godine.

Novinski izdavači pokušavaju da pronađu načine kako bi ostvarili prihod od onlajn izdanja i time neutralisali pad prodaje štampanih izdanja.

Izvršni direktor "Sana" Majk Darsi nije naveo koliki će biti iznos pretplate niti tačan datum kada će doći do promene, već samo da će se to dogoditi u drugoj polovini godine, sa početkom fudbalske sezone u avgustu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petko

    27. mart 2013 | 15:35

    Volim ove entuzijaste i marketinške.agencije koje su ih odrale kao ovce i dale im predlog da se u Srbiji nešto naplaćuje preko neta.

  • Milan

    27. mart 2013 | 16:31

    Mogu da dobiju... znate vec sta ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA