KRVAVA TUČA: Bejzbol palicom polomio glavu maturantu!

Darko Radivojević (21) je u kragujevačkoj Kosovskoj ulici teško povredio maturanta Politehničke škole S. J. (18), a potom pobegao, dok u policiji kažu da je pre dve godine sekirom napao učenika

  • 4

Darko Radivojević (21) juče je u kafiću "Premijer" u kragujevačkoj Kosovskoj ulici bejzbol palicom teško povredio maturanta Politehničke škole S. J. (18). Napadač je u bekstvu, a lekari Urgentnog centra se bore za život mladića.

Kako je izjavio načelnik Policijske uprave Ivan Đorović, "traga se za napadačem, koji je i pre dve godine sekirom napao jednog učenika, a zatim i policajca".

- Učenik Politehničke škole S. J., koji je napadnut bejzbol palicom, životno je ugrožen i lekari Kliničkog centra u Kragujevcu bore se za njegov život - izjavila je portparol te zdravstvene ustanove Vanja Ðorđević.

Ona je dodala da S. J. ima teške povrede glave, da su ga neurohirurzi operisali i trenutno je na lečenju na jedinici intenzivne nege Centra za anesteziju i reanimaciju.

Kako pričaju svedoci koji su bili u kafiću "Premijer", u blizini Politehničke škole, napadač i devojka na mobilni telefon su pozvali S. J. da izađe iz škole. Tada je Darko R. bejzbol palicom njega udario po glavi i naneo mu teške povrede, a zatim pobegao.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patriota

    29. mart 2013 | 11:29

    Takve odmah na dozivotnu!

  • ja

    29. mart 2013 | 13:32

    A sto se vec jednom ne zapitamo u cemu gresimo kao roditelji, kao drustvo uopste, pa u ovoj deci ima ovoliko besa i agresije !? Najlakse je osuditi decu, a mislim da je glavni problem disfunkcinalna pordica...

  • Nemam

    29. mart 2013 | 15:51

    Nije ucio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA