DUGA RUKA ZAKONA: Silovatelj uhapšen posle 34 godine bekstva! (VIDEO)

Masačusetska policija uhapsila je Garija Alana Irvinga (52) zbog silovanja tri mlade žene leta 1978. godine. Osuđen je, ali je pobegao dok je čekao da sudija odredi kolika će mu biti kazna, i živeo je pod imenom Greg Irving. Danas ima novi identitet, ženu, decu i unuku

  • 0

Osuđivani silovatelj iz Roklanda pobegao je iz zatvora u Masačusetsu 1979. godine i proveo poslednje 34 godine skrivajući se od duge ruke zakona. Sve vreme se nalazio na listi najtraženijih.

Ipak, na kraju je uhapšen, sasvim slučajno, u državi Mejn, u gradu Goramu, gde je živeo novim životom pod lažnim imenom, sa ženom, dvoje dece i unukom.

Masačusetska policija uhapsila je Garija Alana Irvinga (52) zbog silovanja tri mlade žene leta 1978. godine, a u njegovom stanu pronašla dve sačmare, šest pušaka i ručni pištolj. Osuđen je, ali je pobegao dok je čekao da sudija odredi kolika će mu biti kazna, i živeo pod imenom Greg Irving.

Kada su mu pripadnici snage reda zakucali na vrata, on i žena su uspavljivali unuku. Irving je isprva tvrdio da imaju pogrešnog čoveka, ali ga je odao ožiljak od operacije iz detinjstva.

Njegova žena tvrdi da nije znala ništa o njegovom pravom identitetu. Komšije su, takođe, šokirane.

- Ovo je ludo. Nikada ne možeš da znaš pored koga živiš, jezivo... - rekao je medijima jedan od komšija.

Policija sada istražuje nerešene slučajeve silovanja u ovoj oblasti i pokušava da otkrije da li ima sličnosti s Irvingovim silovanjima.

Sleduje mu robija.

Video možete da pogledate na ovom linku.

(Telegraf.rs / Izvor: Boston.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA