NAPASTVOVANA BAKA: Ja mu kažem "stara sam", a on skida čarape (FOTO)

- Meni je bilo neprijatno, svukla sam se, vidim kakve su mu namere. On poče da skida cipele i čarape, a ja mu kažem: "Nemoj sinko, stara sam, ajde malo da se popričamo" - kaže Kosanka, koju je pokušao da siluje Milovan Mišić

  • 18

Kosanka Živković (89) iz svljiškog sela Beloinje, koju je pokušao da siluje komšija Milovan Mišić (34), kaže da ju je samo sreća spasla od kobnog ishoda, jer joj je ćerka bila dovoljno blizu.

- Kad sam ga videla kako skida cipele i čarape, znala sam šta mi se sprema. Molila sam ga da me pusti, ali da ne naiđe moja ćerka, ko zna šta bi sa mnom bilo - kaže Kosanka za Telegraf.

Napasnik je iskoristio odsustvo Kosankine ćerke Ljiljane, koja je otišla do komšija, upao u bakinu kuću i zaključao vrata za sobom.

- Taman sam bila legla, kad on ulete u sobu i odmah mi svuče jorgan. Meni je bilo neprijatno, svukla sam se, vidim kakve su mu namere. On poče da skida cipele i čarape, a ja mu kažem: "Nemoj sinko, stara sam, ajde malo da se popričamo". On ne odustaje, a ja gledam kako da se privučem do vrata. Kažem mu: "Žedna sam, pusti me da izađem da popijem malo vode", a on se preprečio i onako ljut mi viče: "Ja ću da ti dam vodu" - priča baka Kosanka.

Viku iz Kosankine kuće čula je njena ćerka Ljiljana i odmah dotrčala do vrata, ali ih je zatekla zaključana.

- Znala sam da je Milovan unutra, bila sam sigurna, jer je pre trinaest godina silovao i ubio jednu stariju ženu u našem selu, pa sam od toga strahovala od kako je izašao iz zatvora. Zalupala sam na vrata, vikala i on je pobegao kroz prozor. Odmah smo pozvali policiju, da bi se ubrzo i on pojavio u našoj kući. Kazao je da je kao prvi komšija zabrinut za majku. Kad je policija pitala majku kako izgleda napadač, ona je pokazala na Milovana i rekla: "Kao ovaj ovde, kao presečena jabuka". Međutim, nismo imali nikakav dokaz pa je policija otišla - kaže Kosankina ćerka Ljiljana, pa nastavlja:

- Milovan je ostao u našoj kući i posle njihovog odlaska, nismo mogle da ga isteramo. Odjednom je počeo da viče: "Ja sam taj, gotov sam". Jedan komšija nam je pomogao da ga izbacimo. Sutradan ga je odvela policija. Kasnije sam čula da je u policiji kazao da bi i moju majku ubio nakon silovanja, kao što je to učinio prvi put kad je silovao.

Goran Vasić, koji Mišića dobro poznaje, kaže da se nije nadao da će ponovo napasti.

- Pre prvog ubistva on je kod mene radio. Nije delovao kao nasilnik, ni sa kim se nije svađao, ali je voleo da krade. Nema kuće u Beloinju u koju nije ušao, ali mene nikada nije pokrao. Kad sam čuo da je ubio tu ženu, nisam mogao da verujem. Prošle godine se vratio iz zatvora, mislio sam da se naučio pameti, a on ponovo napao i to osamdesetdevetogodišnju staricu. Stvarno se tome nisam nadao - kaže Vasić.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dule

    29. mart 2013 | 18:08

    Smtna kazna odma

  • Jana

    29. mart 2013 | 19:55

    Katastrofa!!! Ma kakva smrtna kazna, da mu se olakšaju muke. On zaslužuje doživotno, nemilosrdno mučenje!!!

  • Majka

    30. mart 2013 | 02:58

    Eeee policijo i drzavo sramota,njega na kastraciju pod hitnoooo!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA