FRANCUSKA: Poginulo petoro dece u požaru!

Deca su bila uzrasta od dve do 10 godina, a otac dece zadobio je samo lakše opekotine. Pretpostavlja se da požar koji je izbio noćas nije namerno izazvan

  • 0

U požaru koji je izbio u jednoj kući u Sen-Kentenu, gradu na severu Francuske, poginulo je petoro dece uzrasta između dve i 10 godina, saopštili su danas zvaničnici.

Prema rečima lokalnih zvaničnika, otac dece je zadobio samo lakše opekotine. Pretpostavlja se da požar, koji je izbio noćas, nije namerno izazvan, prenela je agencija AFP.

Kasno sinoć tri osobe su poginule, a 13 je povređeno u požaru, koji je izbio u jednoj sedmospratnici u predgrađu Pariza.

Požar je buknuo na trećem spratu napuštene zgrade u koju su se uselili "skvoteri". Nekoliko osoba je, bežeći od vatrene stihije, iskočilo kroz prozore.

Lokalni stanovnici navode da su se ljudi koji su naselili napuštenu zgradu svađali i da je požar izbio onda kada je jedan čovek bacio Molotovljev koktel.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto- ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA