KO PRE, NJEMU DEVOJKA: Ceo svet se utrkuje da gradi BG obilaznicu!

"Koridori Srbije" vode pregovore o završetku obilaznice oko Beograda sa kompanijama iz Kine, Češke, Azerbejdžana, Italije, i Palestine

  • 2

Ministarstvo saobraćaja i preduzeće "Koridori Srbije" vode intenzivne pregovore s brojnim zainteresovanim kompanijama, koje žele da završe obilaznicu oko Beograda.

Uskoro će biti izabran izvođač radova, a razgovori se vode sa kompanijama iz Kine, Češke, Azerbejdžana, Italije, i Palestine.

Planirano je da obilaznica oko Beograda, koja je važan deo putnog Koridora 10, bude završena za godinu i po dana, a posao će dobiti firma s najpovoljnijom ponudom, koja će, međutim, morati da uradi posao u najkraćem mogućem roku.

- Iako će se ugovor sklopiti na dve godine, insistiraćemo da se radovi izvode u tri smene, kako bi bili završeni u roku od godinu i po dana - ističu u "Koridorima Srbije".

Završetkom radova na obilaznici, kao i na mostu preko Dunava Zemun - Borča, stvoriće se uslovi da se tranzitni saobraćaj izmesti iz Beograda.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nascimento

    2. april 2013 | 01:33

    Ljudi ce poceti da voze letece automobile,a mi cemo i dalje graditi obilaznicu i imacemo metro u planu

  • Nislija

    1. april 2013 | 23:50

    Utrkuju se,jer ste nepismeni,neumete ugovore da sklopite,pa vam naplate triputa vecu cenu.malo je ovca ostalo za sisanje.eto koliko srbiju kostaju nepismeni na polozajima.dosle diplome iz 90 ih na radna mesta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA