• 38

BRAVO, ŠAMPIONE: I Novak Đoković donirao novac za malu Tijanu, PORODICI FALI JOŠ 210.000 DOLARA!

"Pokazao je da ima veliko srce i mi smo mu na svemu veoma zahvalni", kaže Tijanina porodica. Donacija koju je uplatio teniser najveća je među pojedinačnim donacijama

  • 38

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković donirao je novac za operaciju srca devojčici Tijani Ognjanović!

Kako Telegraf saznaje, teniski as je 1. aprila, kada je širom Srbije naglo buknula akcija za pomoć maloj Tijani, a sve nakon gostovanja glumca Sergeja Trifunovića u rijalitiju "Veliki Brat", dao nalog da se novac prebaci na račun porodice Ognjanović.

Donacija koju je uplatio teniser najveća je među pojedinačnim donacijama. Iako nije poznat iznos uplaćenog novca, sigurno je da je Tijaninoj porodici ovu borbu znatno olakšao.

- Saznanje da se i on uključio u akciju, dalo nam je nadu. Nole je pokazao da ima veliko srce i mi smo mu na svemu veoma zahvalni - kaže za Telegraf Tijanin otac Nebojša Ognjanović.

Podsetimo, operacija male Tijane u Hjustonu najpre je koštala 1.015.000 dolara, ali je, nakon urgencija porodice Karađorđević, posebno Katarine Karađorđević, klinika pristala da cenu spusti na 710.000. Od ovog novca, 500.000 je moralo biti uplaćeno kao depozit, a ostalih 210.000 nakon operacije.

Kako kaže majka devojčice Jelena Ognjanović, tokom protekla dva dana donirano je 40.000 dolara, pa je porodica uspela da prikupi novac neophodan za depozit, odnosno 500.000 dolara.

To znači da je za zdravlje male Tijane neophodno još 210.000 dolara.

Ako želite da pomognete da Tijana dobije novo srce, to možete uraditi na račun Komercijalne banke a. d. Beograd, Svetog Save 14, na ime Tijana Ognjanović, Roze Luksemburg 35, 11000 Beograd, Srbija.

Dinarski račun: 205-9011004816395-73

Devizni račiun: KOBBRSGB; IBAN; RS 35205903101860366239

Više informacija o ovoj humanitarnoj akciji i detaljima možete saznati OVDE.

(M. S.)

Komentari

  • Ranko Petrovic

    ovo je sve super i ja bih dao od svoje sirotinje ,ali me interesuje zasto naprimer kao DJokovic kojega svi velicaju i nemoze se nijedna stranica otvoriti da se on ne velica,neuplati sve te novce kad se drci sa njegovim jahtama i ost<alim tricama.Zalosno.

  • zeljko

    a koliko je tih tijana u ovoj zemlji kojima treba pomoci. sad se svi uhvatili za ovaj jedan slucaj, digla se cela zemlja zato sto je jedan glumac digao malo prasine. a sta cemo sa ostalom decom i ljudima koji ne mogu da priuste sebi operacije, a mnogi cak ni golu egzistenciju? imate gomilu tugaljivih emisija po raznim televizijama koje objavljuju priloge na tu temu. drzava bi pre svega trebala da pomogne svakome. a i mi kao pojedinci ne moramo da se setimo humanosti ovako periodicno i samo zato sto je to trenutno in jer je jedan sergej apelovao. budite humani svakog meseca makar i pomozite nekom, umesto sto serujete slike po fejsbuku i kukate u anonimnim komentarima ispod novinskih clanaka.

  • sladjana

    Bicikl ce mo svakako kupiti to moze da saceka,ali Tijanin zivot ne moze da saceka.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima