Ubio se doktor zbog smrti učesnika francuskog "Survajvera"! (VIDEO)

Lekar Tijeri Kosta (38) izvršio je samoubistvo u Kambodži, saopštila je producentska kuća "Adventur lajn prodakšn". Kosta se ubio samo 10 dana nakon što je Džerald Babin preminuo od razornog srčanog udara. Babin se žalio na bol u rukama posle plivanja u jednoj od igara prvog dana "Survajvera"

  • 1

Samoubistvo doktora koji je lečio preminulog učesnika francuskog rijalitija "Survajver" novi je skandal koji je potresao javnost u ovoj zemlji.

Lekar Tijeri Kosta (38) izvršio je samoubistvo u Kambodži, saopštila je producentska kuća "Adventur lajn prodakšn".

Kosta se ubio samo 10 dana nakon što je Džerald Babin preminuo od razornog srčanog udara. Babin se žalio na bol u rukama posle plivanja u jednoj od igara prvog dana "Survajvera".

On je prebačen u bolnicu gde je ubrzo preminuo. Kosta, doktor na snimanju rijalitija, zbrinuo je Babina na lokaciji pre nego što je hospitalizovan.

U izjavi producentske kuće, izdatoj na francuskom, navodi se da je Kosta bio veliki profesionalac, uvek brižan sa ekipom i učesnicima.

Od Babinove smrti francuski mediji doveli su u pitanje tretman zaposlenih na setu prema učesnicima, posebno prema pokojnom takmičaru i ovom prilikom naveli da mu lekari nisu odmah pritekli u pomoć, već da su ga prvo intervjuisali uprkos njegovom lošem stanju.

- U proteklom periodu moje ime je ukaljano u medijima. Siguran sam da sam Džeralda tretirao sa poštovanjem, kao pacijenta, a ne učesnika - napisao je Kosta u oproštajnom pismu.

Nakon smrti Babina, ovogodišnja sezona rijalitija je otkazana, a takmičari su vraćeni u Pariz.

Pogledajte video-snimak:

(M. R. / Izvor: theglobeandmail.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nezadovoljština

    2. april 2013 | 15:05

    Odgovorno, ali nepotrebno. Kada bi ljudi imali ovako izraženu savest, svi bismo bili mrtvi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA