SPS predlaže porez za neudate i neoženjene!

Sprovođenje ove ideje u praksi značilo da bi porez trebalo da plati čak 1.719.959 osoba u našoj zemlji. NVO: "Neprimerena ideja, potrebno je dati olakšice porodicama koje imaju više dece"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sovica
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zbunjeni

    03. april 2013 | 12:37

    Porez na neudate-neoženjene ili UGURSUZIJA kako su ga zvali u kraljevini Jugoslavije je postojao. Ne vidim ništa negativno da ga opet uvedu. Slušao sam svakakvih obrazloženja, ali kruna svega je izjava jedne dame: "Ako mi je do maženja ja uzmem mačku i pomazim je i ne moram puno da se brinem o njoj. Za dijete treba da svoj život i slobodu redukujem i da se njemu posvetim a to neću." Nabavila je jednu pa onda još jednu pa na kraju pet mački. Tad sam joj skrenuo pažnju da tih pet mački je sad koštaju više nego dijete, te da za njima mora više da čisti nego za dijetetom, samo se ironično nasmijala. Iz svog slobodnog uživanja u životu bez obaveza, kasnije je rodila kćerkicu i pokušala je sa dvojicom da reguliše izdržavanje, što joj je na sudu propalo. Dali je to ta sloboda ili čisti egoizam, a kasnije će ti koji nemaju poroda biti najglasniji, kao i dosad, u traženju pomoći kad ostare, jer eto oni nemaju nikoga svog da im pomogne. Znam one koji su usvojili ili uzeli dijecu na odgoj i danas su sretni u svojim porodicama sa njima i njihovim potomcima.

  • palatim cazzo!

    03. april 2013 | 12:22

    Videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu... Daleko smo mi od Nemacke,Svajcarske,Norveske...

  • vanja

    03. april 2013 | 12:15

    hahhha..ma moze moze al prvo nam obezbedite standard kao u tim zemljama gde neozenjeni i neudati placaju vece poreze. mada je ovo diskriminacija. a mozda vam trebaju pare da kupite stanove unucicima ili jos po neki stan deci ili sebi ako nemate decu. pa vi cete i ove pare POKRASTI jer nemate ni trunku ljudskosti u sebi. Zorane Kasaloviću -STIDI SE!!!! dokle vise, apetiti su vam toliki da vas je nemoguce nahranite.a gospodin Zoran Kasalović je zavrsio sve skole i fakultete u cirkusu pa mu je humor najaca strana u politickoj karijeri... idi covece i ucini nesto korisno za ovu drzavu i ovaj narod, ne guli na kozu jos vise!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA