Večeras premijera kontroverzne predstave "After"!

Komad koji je režirao Dragan Marinković Maca večeras će biti premijerno izveden u pozorištu "Vuk" u 20 sati

  • 0

Predstava "After" koju je režirao Dragan Marinković Maca premijerno će biti odigrana večeras u beogradskom pozorištu "Vuk" u 20 sati, a komad pretenduje da ozbiljno podigne prašinu kršeći dugogodišnje tabue u modernom društvu koje se tiču seksualnosti i muško-ženskih odnosa.

"After" ima za cilj da razotkrije lažni moral u društvu, ali i da sruši barijere prema gej populaciji, tako što će ogoljeno prikazati razmišljanja i razgovore partnera nakon seksa.

- Scenografiju čine spavaća soba i toalet, te će samo promenom svetlosnih efekata prelaziti iz “prostora u prostor”, odnosno iz scene u scenu, jer je spavaća soba nekad hotelska, nekad soba partnera - rekao je Maca za Telegraf.

U predstavi će, pored Dragana Marinkovića, igrati i Miljana Gavrilović, koju će mnogi prepoznati iz serije “Folk”, u kojoj igra glavnu ulogu. Zatim, tu su i Anka Gaćeša, koja je igrala u filmu “Skidanje”, Ivan Mihailović sa ulogom u seriji “Vojna akademija”, Jelena Rakočević, koju mnogi prepoznaju iz serije “Sva ta ravnica”, a tu se našla i glumica iz serije “Stižu dolari” Milena Đorđević, zatim Stojan Đorđević, koga znamo iz serije “Miris kiše na Balkanu”.

Komad je rađen na osnovu američke komedije “After sex” koja prikazuje odnos parova na osnovu razgovora koje vode nakon seksa.

(J. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA