HIT SERIJA: Hrvatska gej sapunica (VIDEO)

Radnja videa, koji traje malo manje od sedam minuta, dešava se u selu naseljenom samo homoseksualcima. Oni su svi među sobom izmešani, baš kako to priliči svakoj sapunici. Prevare, preljube, sujeta i, naravno, lokalna "faca" koja mami uzdahe svih. A na kraju pilot-epizode puštena je i po koja suza zbog ljubavi

  • 4

Na sajtu Jutjub pojavila se kratka pilot-epizoda za prvu hrvatsku gej sapunicu. Nije poznato da li je u pitanju šala ili će se ova serija stvarno prikazivati u Hrvatskoj. Ipak, komentari ispod videa su vrlo pozitivni.

Kratak insert je postavljen na kanal Vedrana Mažuranića, koji se i potpisuje kao scenarista i režiser sapunice.

Radnja videa, koji traje malo manje od sedam minuta, dešava se u selu naseljenom samo homoseksualcima. Oni su svi među sobom izmešani, baš kako to priliči svakoj sapunici. Prevare, preljube, sujeta i, naravno, lokalna "faca" koja mami uzdahe svih. A na kraju pilot-epizode puštena je i po koja suza zbog ljubavi.

U snimku se pominju i Srbi.

Naime, jedan od aktera priča društvu da je njegov otac "skoro zaklao" njegovog bivšeg dečka kad je čuo da je srpske nacionalnosti.

Video-snimak ni u Hrvatskoj, a ni šire očigledno nije privukao previše pažnje s obzirom na to da ima tek nešto manje od 6.000 pregleda.

U snimanju pilot-epizode učestvovala su 24 glumca koji su na duhovit način dočarali pripadnike gej populacije.

Nejasno je da li je autor želeo na ovaj način da skrene pažnju na gej ljude i približi ih širem auditorijumu ili je ovo najava za seriju koja će se uskoro emitovati na hrvatskim televizijama.

Pogledajte video-snimak:

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MarioZg

    3. april 2013 | 16:36

    Opet se eksponira homoseksualizam,ne kuzim sta im to znaci,mi nismo amerika,mi smo balkan.

  • Бајкер

    3. april 2013 | 19:06

    Прави се педерска нација,још мало па ће хтети државу.фуј!

  • Svetac

    3. april 2013 | 18:45

    Druze nisu citavi samo to mogu da ti kazem ja bas nemam nikakve predrasude cak sam i 2012 bio u puli 15 dana sve mi je ok ali ovo sa pederastijon i kod vas i kod nas ni ne ide u glavu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA