ZBOG PLJAČKE POŠTE: Uhapšen sin Milorada Majkića

Osim Zorana N., uhapšeni su i Marko K., Gojko Đ., i Marko Z. Inače, Zoran N. je sin vlasnika zlatara i kockarnica "Aleksandar", koji je postao poznat tokom devedesetih godina

  • 7

Marko K. (25), Zoran N. (22), Gojko Đ. (21) i Marko Z. (22) uhapšeni su zbog sumnje da su opljačkali poštu u Ulici Vojvode Stepe kod Trošarine oko 11 sati.

Kako Telegraf saznaje, osumnjičeni su uhapšeni u blizini stadiona FK Crvena zvezda. U njihovom automobilu pronađeno je 1,3 miliona dinara, najverovatnije odnetih iz opljačkane pošte, kao i pištolj, nož, kape "fantomke" i rukavice. Inače, svi uhapšeni su i ranije odgovarali zbog kršenja zakona.

Marko Z. je sin Milivoja Z., poznatog po organizovanju prostitucije u hotelu "Sveti Nikola" na Vidikovcu. Markov brat Bojan hapšen je zbog razbojništva, a dovođen je u vezu i sa silovanjem i pokušajem ubistva.

Zoran N. je sin Milorada Majkića, vlasnika hotela "Union" i lanca kockarnica i kazina "Aleksandar". Podsetimo, Majkić je optužio Kristijana Golubovića i Miloša Diklića da su 1994. godine silom pokušali da mu iznude 10.000 maraka.

- Tog dana je sedeo sa gospodinom (Golubovićem) u kafiću. Išao sam u garažu i morao tuda da prođem. Diklić me zvao na piće. Ne znam šta sam mu rekao. Otišao sam u lokal, kad upadaju njih trojica sa uperenim pištoljima, nigde nikog, mislio sam da će me ubiti. Diklić ništa ne govori, samo je Golubović rekao: "Zašto si tako arogantan prema mom drugu?" i udario me. Pao sam i razderao se. Gospodin je sutradan došao i uperio pištolj u lokal i mene, a onda podigao ruke uvis i ispalio hitac u vazduh - ispričao je Majkić.

Kako je pisao dnevni list "Blic" 2003. godine, na pitanje suda, Majkić je kazao da su "godine učinile svoje" i da se ne pridružuje krivičnom gonjenju Golubovića i Diklića.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA