DELIMO KARTE: Proslavite početak proleća na "Hed Kandi" spektaklu

Telegraf vam poklanja dve karte za disko parti u baru "Brankow", gde će gostovati popularni di-džej Džon Džons i saksofonistkinja Mis Ejmi Džej u pratnji atraktivnih plesačica

  • 0

Vodimo vas na prestižni disko parti iz Londona, koji se do sada održao na najekskluzivnijim svetskim lokacijama od Ibice i Barselone do Las Vegasa i Majamija.

Britanac Džon Džons, jedan od najpoznatijih di-džejeva "Hed Kandija", poznat i po gostovanjima na žurkama "Formule 1", nastupiće na disko spektaklu u četvrtak (04.04) u beogradskom baru "Brankow".

Džonsonov set uživo će pratiti atraktivna saksofonistkinja Mis Ejmi Džej, a pošto ovaj parti slavi početak proleća za ulazak u klub nephodan je crveni odevni detalj.

Telegraf vam poklanja dva puta po dve karte za uživanje na ovom muzičkom spektaklu, a sve što treba da uradite je da pošaljete vaše ime i prezime na mejl karte@telegraf.rs.

Uživajte u muzičkom spektaklu, nastupu atraktivnih plesačica, svetlosnim efektima, koktelima i ne zaboravite da na sebi imate bar jedan vidljiv crveni odevni predmet, pa da i proleće krene na radost!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA