HUMANO: Mostar skuplja pare za našu Tijanu!

Sutra će volonterke Inicijative građana, nevladine organizacije koja je i pokrenula ovu akciju, prikupljati novac u najposećenijim mostarskim klubovima, dok će u subotu, u saradnji s muzičkim udruženjima, biti održan humanitarni koncert

  • 2

Akcija prikupljanja pomoći za osmogodišnju Tijanu Ognjanović, kojoj je potrebna transplantacija srca, biće održana i u Mostaru gde će sutra i prekosutra biti prikupljan novac za bolesnu devojčicu.

Akcija je organizovana nakon što je rođeni Mostarac Sergej Trifunović, gostujući u emisiji ''Veliki Brat", skrenuo pažnju javnosti na potrebnu pomoć, prenela je agencija Fena.

Sutra će volonterke Inicijative građana, nevladine organizacije koja je i pokrenula ovu akciju, prikupljati novac u najposećenijim mostarskim klubovima, dok će u subotu, u saradnji s muzičkim udruženjima, biti održan humanitarni koncert.

Tijani Ognjanović je potrebna novčana pomoć za transplantaciju srca, koju je neophodno u što kraćem vremenskom roku izvršiti u Hjustonu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA