STRAVIČAN SUDAR: Jugo udario i bacio tojotu na vrata kladionice! (FOTO)

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnici Dušanove i Ulice Pop Luke Lazarevića u Nišu nije bilo povređenih

  • 7

Samo uz dosta neverovatne sreće nije bilo povređenih jutros oko 9.45 sati u sudaru "juga" i "tojotinog" džipa koji je od siline udara završio na ulaznim vratima kladionice "Olimp bet", na raskrsnici Dušanove i Ulice Pop Luke Lazarevića u Nišu.

"Tojota" se, prema rečima očevidaca, kretala Ulicom Pop Luke Lazarevića, iz pravca "Stare Srbije" ka Sabornom hramu, kada je na nju oko 9.45 sati naleteo "jugo" koji je išao Dušanovom ulicom, koja ima prvenstvo prolaza.

"Jugo" je silovito udario "tojotu" bočno, u zadnji deo vozila, zaneo je i odbacio je na ulaz kladionice.

- Samo što sam ušla u kladionicu, bila sam leđima okrenuta, nije prošlo deset sekundi, začuo se strašan tresak. Vrata su bila otvorena, pa se srča sa zadnjeg stakla automobila razletela svuda po lokalu - kaže radnica sportske kladionice koja je zatražila da ostane anonimna.

Saobraćajna policija izašla je na lice mesta i izvršila uviđaja,  očekuje se zvanično saopštenje policije o uzroku nezgode.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dačo

    4. april 2013 | 17:04

    Ovo nije dzip, ovo je toyota!!! Ne mijesajte babe i zabe. Dzip (jeep) je dzip a toyota je toyota. U tekstu treba da stoji "tojotin terenac"... Zahvaljujem.

  • Cash

    4. april 2013 | 19:00

    Tačno. Vidim da su većina komentatora nepismeni, kao i novinar. “Jeep“ je, kao i “Toyota“ marka vozila. To što se nabeđene “srbende“ osećaju “veće“ kad kažu Jeep je druga stvar. To su, pretpostavljam “kladioničari“, prijatelji oštećenog vlasnika “DŽIPA“. Nije kasno, učite se...

  • Zoroso

    4. april 2013 | 23:05

    A niko neprica o jugicu nasem terencu limuzini.Bas sam ljut.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA