ČIKAM TE, BORISE: Pipa Midlton izazvala gradonačelnika Londona "na dvoboj"

Kako bi se utvrdilo čija porodica ima više takmičarskog žara, Pipa Midlton pozvala gradonačelnika Londona Borisa Džonsona na ping-pong meč, što je on prihvatio

  • 1

Pipa Midlton, sestra britanske princeze Kejt Midlton, pozvala je gradonačelnika Londona Borisa Džonsona na ping-pong meč kako bi se utvrdilo čija porodica ima više takmičarskog žara.

- Čula sam da Džonsonovi imaju takmičarskog duha koliko i Midltonovi. Volela bih da gradonačelnika izazovem na dvoboj: čikam te Borise - napisala je 29-godišnja Pipa u članku objavljenom u magazinu "Spektejtor".

- Ja sam za - odgovorio je Džonson putem Tvitera.

Ne navodeći kada će meč biti održan, list "Gardijan" je podsetio da je Pipa svojevremeno učestvovala u juniorskom turniru u ping-pongu, a da se Džonson u nekoliko navrata hvalio da odlično barata malim reketom.

List je "dvoboj" mlade preduzetnice i prvog čoveka Londona, predstavnika dveju među najpoznatijim i najambicioznijim britanskim porodicama, uporedio sa srednjovekovnim dinastičkim sukobima.

Porodica Midlton poseduje kompaniju za proizvodnju ukrasa za zabavu, čija se vrednost procenjuje na oko 30 miliona funti.

Pipa Midlton je od venčanja svoje sestre za princa Vilijama, drugog po redosledu nasleđivanja britanskog trona, postala veoma popularna. Pored toga što radi u porodičnoj firmi, Kejtina sestra piše kolumnu u jednom časopisu.

Ni Džonsonovi ne zaostaju. Gradonačelnikova sestra Rejčel Džonson je pisac i urednik ženskog magazina "Lejdi". Njihov otac, Stenli Džonson, bivši je evropski poslanik i ima kolumnu u "Gardijanu".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alexa

    4. april 2013 | 20:45

    Cikni mene dolazim odmah samo mi obezbedi smestaj, ima da budem sportista broj jedan a vrhunski batler:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA