BEBA U UDESU: Prevrnuo se "jugo" na Pančevačkom putu

Iako se jedan od automobila prevrnuo na krov, nijedan vozač kao ni putnici, među kojima je bila i beba stara 11 meseci, nisu povređeni

  • 1

Automobil marke "jugo", kojim je upravljao M. S, prevrnuo se i ostao da leži na haubi u sudaru sa četvorotočkašem marke "fijat punto" na Pančevačkom putu.

Kako piše dnevni list "Blic", saobraćajna nesreća dogodila se oko 21 čas. "Puntom" je upravljala S. J, dok je njena sestra M. I.  sedela na zadnjem sedištu i čuvala joj jedanaestomesečnu bebu privezanu za dečje sedište. Niko od učesnika sudara nije teže povređen.

Prema nezvaničnim informacijama, do nezgode je došlo kada je "jugo" pri velikoj brzini naleteo na "punta" koji je stajao na semaforu. Vozač "juga" je u poslednjem trenutku pokušao da skrene u desno, nakon čega je snažno udario u levu zadnju stranu "punta", izgubio kontrolu i prevrnuo se.

- Ne mogu da verujem šta mi se dogodilo, stajala sam na crvenom svetlu kad sam iznenada osetila snažan udarac i automobil je krenuo unapred. Sestra mi je prevezena u bolnicu zbog bolova u vratu, a beba je malo pre počela da povraća - kaže potresena S.J. koja je prošla bez telesnih povreda.

Hitna ponoć je ubrzo stigla na lice mesta i utvrdila da ni beba ni ostali učesnici sudara nemaju teže telesne povrede. M.I. je naknadno prevezena u Urgentni centar na opservaciju jer se žalila na bolove u vratu. Beba je lakše ugruvana, ali nije hospitalizovana.

(Telegraf / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mirski

    5. april 2013 | 11:50

    Svaki Yugo na putu je tempirana bomba. Razumeem da ljudi nemaju para za nova kola, ali da li je stvarno bitnije imati auto kakav bilo i vozati se levo desno pa nositi nekoga na dusi ili se pomiriti sa cinjenicom da nemano para za kola i biti lepo pesak ko covek ali ciste savesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA