VUJANOVIĆ: Srbi, glasajte za mene

Predsednički kandidat je na završnom skupu u Podgorici kazao da je uvek bio promoter bliskih odnosa dve stare, ravnopravne države i dva velika, bratska naroda

  • 9

Predsednički kandidat Filip Vujanović zatražio je na završnom skupu u Podgorici novi, treći mandat za predsednika Crne Gore i pozvao Srbe da glasaju za njega.

Vujanovićevoj završnoj promociji za predsedničke izbore u nedelju 7. aprila prisustvovali su i podršku mu dali svi koalicioni partneri DPS, politički predstavnici manjinskih naroda, Bošnjaka, Albanaca i Hrvata, i Liberalna partija (LP).

Prvi put u deceniju i po dugom partnerstvu izostala je podrška Socijaldemokratske partije (SDP), koja je ranije danas pozvala svoje birače da bojkotuju predsedničke izbore ili precrtaju glasački listić.

Vujanović se zahvalio na podršci svim manjinskim narodima sa kojima su Crnogorci "zajedno gradili Crnu Goru", i pozvao Srbe u toj zemlji da glasaju za politiku "otvorenih, iskrenih, prijateljskih, partnerskih i bratskih odnosa sa Srbijom".

On je kazao da je uvek bio promoter "bliskih odnosa dve stare, ravnopravne države i dva velika, bratska naroda".

Lider vladajuće DPS Milo Đukanovć uveren je u to da će crnogorski građani glasanjem za Vujanovića "pokazati zrelost" i da neće ostaviti prostora za "politički avanturizam i destabilizaciju Crne Gore", kako premijer doživljava eventulnu pobedu suparničkog kandidata Miodraga Lekića.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • сердар јоле

    5. april 2013 | 10:55

    Сад смо два народа, пих лицемјеру, ђе год се окренеш кроз историју видиш највеће Црногорске и Брдске синове који су били највећи Срби и своје српство носили тако поносно!

  • Svetac

    5. april 2013 | 07:52

    Odlicno vodi sve tvoje iz srbije da nas ostavite na miru vise ne mogu posten posao da nadjem od vasih vezara

  • CEMA

    5. april 2013 | 08:16

    Ne može da se živi od vas. Back to mountain!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA