NISU IMALI ZA KIRIJU: Muž i žena izvršili samoubistvo!

Romeo Dionisije (62) i Ana Sopranci (68) unapred isplanirali samoubistvo vešanjem - ispred garaže su ostavili poruku u kojoj se izvinjavaju za ono što su uradili i objašnjavaju gde će pronaći njihova tela

  • 3

Italijanski par u šezdesetim godinama skrhan finansijskim problemima, u nemogućnosti da plati kiriju, počinio je samoubistvo vešanjem.

Tela Romea Dionisija (62) i Ane Sopranci (68) pronašle su komšije jutros u njihovom domu u Čivitanovi, malom selu u primorskom delu Italije.

Čim je saznao vest, Anin brat Ðuzepe Sopranci (73) bacio se u more. Spasioci su pronašli njegovo telo, ali nisu uspeli da ga vrate u život.

Policija je saopštila da nema sumnje da je samoubistvo počinjeno zbog ekonomskih problema, jer par nije imao novca da plati kiriju.

Ana Sopranzi je imala penziju 500 evra, a njen suprug je bio "žrtva" nedavnih reformi, pa je ostao bez osiguranja u slučaju nezaposlenosti i prava na penziju, navela je policija.

Par je unapred isplanirao svoje samoubistvo - ostavili su ispred garaže poruku u kojoj se izvinjavaju za ono što su uradili i objašnjavaju gde će pronaći njihova tela.

- Želeli su pre da nestanu nego da zatraže pomoć, pokazujući svoj ekstremni ponos u tragičnoj situaciji - izjavio je gradonačelnik Tomazo Korvata lokalnim medijima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA