LJAJIĆ: "Pej-pal" uskoro u Srbiji!

- Naše procene bile su da će se to dogoditi do kraja godine, ali to će biti mnogo ranije - rekao je Ljajić. Prema nekim nepotvrđenim informacijama, to može da bude 9. april

  • 5

Kompanija za plaćanje preko interneta "Pej-pal" (PayPal) počeće ove godine da radi i u Srbiji, najavio je ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić.

- To je mnogo brže nego što smo očekivali. Naše su procene bile da će se to dogoditi do kraja godine, ali to će biti mnogo ranije - rekao je Ljajić.

Prema njegovim rečima, predstavnci te kompanije sami će najaviti kada tačno dolaze u Srbiju.

- To je velika stvar za građane Srbije, ali šansa za privredu da iskoriste sve mogućnosti elektronskog poslovanja i trgovine preko interneta - rekao je Ljajić.

Potpredsednik kompanije "Internet group", bloger i on-lajn strateg Dragan Varagić pre dva dana je na svom blogu preneo vesti sa sajta Magdalena festivala kreativnih komunikacija iz Slovenije, prema kojem bi "Pej-pal" trebalo da u nekom obliku u Srbiji proradi do 9. aprila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA