URGENTNI: Žena Bogdanovića je živa!

Iako mediji spekulišu da je i supruga napadača Ljubiše Bogdanovića, Javorka, preminula, u Urgentnom centru kažu da se lekari i dalje bore za njihove živote

  • 0
Policija na mestu zločina Foto: Tanjug

Lekari Urgentnog centra se i dalje bore za život Ljubiše Bogdanovića, koji je rano jutros usmrtio 12 osoba i dvogodišnje dete, kao i za život njegove supruge Javorke.

U Urgentni centar jutros us dovezeni Ljubiša, njegova supruga Javorka i još jedna osoba koja je prminula po dolasku u Urgentni. Iako mediji spekulišu da je i Javorka Bogdanović preminula, šef službe za informisanje Urgentnog centra Zorica Marković kaže da se lekari i dalje bore za živote supružnika Bogdanović.

Direktor Urgentnog centra u Beogradu Zlatibor Lončar rekao je da je Javorki Bogdanović urađen deo dijagnostike i da se trenutno nalazi u šok-sobi.

Prema njegovim rečima, Ljubiša Bogdanović je u Urgentni centar dovezen sa prostrelnom ranom na glavi i on je u izuzetno kritičnom stanju i biće prebačen u šok-sobu.

- Započeta je dijagnostika i njegovo stanje je zahtevalo da bude primljen u šok - A, neurohiruški šok, gde se i sada nalazi. Nastavljena je dijagnostika i mere reanimacije - kazao je Lončar.

Da li će ovo dvoje pacijenata biti operisani u toku dana još se ne zna jer, kako naglašava direktor Urgentnog centra, sve zavisi od dalje dijagnostike.

 

(M. B. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA