JEDINI PREŽIVELI IZ IVANČE: Srećom, prespavao sam krvavo ubistvo majke i bake! (FOTO)

- Sve sam prespavao. Moja pokojna majka je često znala da kaže da će me neko kada zaspim ukrasti iz kuće. Ljubiša je bio dobar čovek, ne znam šta mu je bilo - kaže Aleksandar Stekić

  • 15

Aleksandar Stekić (25) jedini je preživeo masakr koji je u Velikoj Ivanči počinio Ljubiša Bogdanović, u kome je živote izgubilo trinaestoro ljudi, među kojima i jedna beba, kaže za Telegraf da se ničega ne seća, da je ostao živ samo "pukom srećom" i da je ubistvo svoje majke i bake prespavao.

- Ništa ne znam, sve sam prespavao. Imam čvrst san i kada zaspim teško se probudim, moja pokojna majka je često znala da kaže da će me neko kada zaspim ukrasti iz kuće. Ustao sam oko 6 časova i ugledao majku kako leži mrtva u lokvi krvi. Ostao sam živ, samo zahvaljujući sreći - počinje ispovest ovaj mladić.

Prema njegovim rečima on je, ugledavši majku mrtvu, potrčao u komšiluk da pozove oca koji je otišao na posao.

- Bio sam u šoku, nisam znao šta se dešava. Nisam imao kredita na mobilnom da pozovem oca koji je otišao na posao, pa sam otrčao u najbližu kuću komšija Mijailovića i zatekao mrtve Velju i Olgu, da bi posle video i baku kako leži sva u krvi. Posle je sve bilo nevažno - kroz suze priča ovaj mladić.

Aleksandar Stekić tvrdi da nema nijednu ružnu reč da kaže za ubicu i da su se uvek dobro slagali i pomagali.

- Ne znam šta je motiv. Bio je dobar čovek, on mi je dalji stric, rodbina smo. Svoju košulju sa leđa bi dao drugome, a on ostao da se  smrzava, eto takav je bio. Pre nekoliko dana smo mu otac i ja nameštali motor na traktoru i sve je bilo normalno, a sad ovo - neutešan je Aleksandar.

Masakar u Velikoj Ivanči najstrašniji je na teritoriji bivše Jugoslavije i sigurno jedan od 15 najstravičnijih događaja u svetu!

Zločin koji je oko 5 ujutru probudio mirno naselje kod Mladenovca, a potom i celu Srbiju i koji su preneli vodeći svetski mediji, najstrašniji je ovakav događaj na području Balkana u poslednjih nekoliko decenija.

Dva najtragičnija događaja poslednjih godina su onaj iz 2002, kada je Dragan Čedić iz Leskovca ubio sedmoro, a ranio četvoro ljudi, kao i svima poznat masakr u selu Jabukovac, koji je 2007. počinio Nikola Radosavljević, kada je ubio devetoro, a ranio dvoje ljudi.

(D. Zlojutro)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladenovcanin

    9. april 2013 | 20:17

    A sta je mogao da uradi i da ga je video u kuci, nastradao bi i on!

  • ja

    9. april 2013 | 23:58

    Pa dobro bre ljudi dokle vise ti negativni komentari... Zar je lose to sto je covek ostao ziv??!!?

  • Vladimir Zivkovic

    9. april 2013 | 20:31

    Strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA