PODRŽITE LARINU TRKU: Prijavite se na takmičenje u orijentiringu

Prihod od trke u Kragujevcu biće upotrebljen za nabavku svetlosnog mikroskopa za ranu dijagnostiku malignih oboljenja kod dece, za Odeljenje kliničke patologije Instituta ''Dr Vukan Čupić''

  • 0

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR), uz podršku sportskog društva ''Jasenica'' i pod pokroviteljstvom grada Kragujevca, 13. aprila organizuje takmičenje u orijentiringu pod nazivom ''Larina trka'', u znak sećanja na Laru Radovanović, malu orijentirku koja je sa šest godina izgubila bitku sa rakom.

Trka će biti održana u Velikom parku i Šumaricama, kod muzeja ''21. oktobar'' u Kragujevcu.

Trka je takmičarskog karaktera i u njoj, pored redovnih takmičarskih kategorija, uzrasta od 12 do 65 godina, i dve kategorije elitnih takmičara, učestvuju i deca predškolskog i školskog uzrasta, dok se u kategoriji ''Sport za sve'' mogu prijaviti svi koji žele da oprobaju sposobnosti svog duha i tela uz kartu i kompas.

Kotizacija za ovu kategoriju iznosi 150 dinara i sav prihod od kotizacija biće upotrebljen za nabavku svetlosnog mikroskopa za ranu dijagnostiku malignih oboljenja kod dece, za Odeljenje kliničke patologije Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta ''Dr Vukan Čupić''.

Prijavljivanje se vrši onlajn (putem mejla info@jasenica.rs ili na linku http://oris.orijentiring.rs/takmicenja.php), ili pozivom na broj 060/31 63 933.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA