MASAKR U HJUSTONU: Izbodeno 14 studenata, napadač uhapšen! (FOTO) (VIDEO)

Incident se dogodio na Loun Star koledžu, a prema prvim informacijama četvoro studenata je u kritičnom stanju i helikopterom su prebačeni u lokalne bolnice

  • 1

Najmanje 14 studenata jednog koledža u blizini Hjustona ranjeno je kada je jedan njihov kolega počeo da juri kroz kampus, ubadajući ih nožem, saopštila je policija.

Incident se dogodio na Loun Star koledžu, a prema prvim informacijama četvoro studenata je u kritičnom stanju i helikopterom su prebačeni u lokalne bolnice.

Napadač je uhvaćen, pošto su ga savladali ostali studenti. Koledž je nakon toga zatvoren i policija vrši uviđaj.

Policija je saopštila da nisu tačne prve informacije da je bilo više napadača.

Jedan od studenata, koji je naveden samo kao Džejms, rekao je za lokalnu KTRK-TV iz Hjustona da je pomogao policajcima da uhvate napadača. On je dodao da je osoba koja se sada nalazi u pritvoru prilikom napada kod sebe imala nešto nalik na nož, moguće da je u pitanju sečivo za seciranje životinja.

Džejms je naveo da je napadač bio obučen u crno.

SAD su od prošlog leta pogođene serijom napada na javnim mestima, među kojima su bili masakr u bioskopu u Aurori, kao i stravičan zločin u školi u Konektikatu kada je ubijeno 26 osoba, među kojima dvadesetoro dece.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naky

    10. april 2013 | 14:12

    Auuuuuu ljudi moji šta je ovo?!Poludeo narod!Sramota i grehota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA