Crnogorci uvređeni zbog PayPala!

Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije (MIDT) iznenađeno je što se, posle uvođenja Srbije na listu PayPala, na toj listi nije našla i Crna Gora

  • 14

Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije (MIDT) iznenađeno je što se, posle uvođenja Srbije na listu PayPala, na toj listi nije našla i Crna Gora, navodi se u komentaru MIDT.

- Prema ranijim najavama iz PayPala, dobili smo čvrsta uveravanja da će Crna Gora dobiti PayPal sistem u paketu s više zemalja regiona i da je 2012. godina poslednja godina u Crnoj Gori bez PayPala. U komunikaciji koju smo imali, informisani smo da su sva planiranja i odobravanja konačno završena, a da je još preostalo da se završi tehnički i programski razvoj - kazali su u MIDT.

MIDT je već kontaktiralo menadžement kompanije PayPala i u njihovom odgovoru, navode u tom ministarstvu, obavešteni su da je menadžment PayPala odlučio da grupu država koje su bile planirane za uvođenje PayPala u ovoj godini, među kojima je i Crna Gora, podeli iz strateških razloga kompanije.

U MIDT su kazali da su iznenađeni postupkom i odnosom kompanije PayPal, jer su na ovaj način građani Crne Gore diskriminisani u odnosu na građane iz drugih država regiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA