SKANDAL: Na HRT-u čestitke za rođenje NDH!

"Evo jedan lipi pozdrav uredništvu ove emisije, a svim Hrvatima i Hrvaticama sretan i veseo 10. april", glasila je poruka gledaoca u emiciji "Dobro jutro Hrvatska" na HRT-u

  • 5

Voditelji emisije "Dobro jutro Hrvatska" na HRT slučajno su pročitali poruku jednog gledaoca u kojoj se čestita 10. april, Dan Nezavisne Države Hrvatske.

Do incidenta je došlo kada su voditelji oko 7.40 sati čitali komentare gledalaca na društvenim mrežama, preneo je veb-portal index.hr.

Prva dva komentara bila su pozdravi ekipi emisije i gledaocima, a treći komentar je glasio: "Evo jedan lipi pozdrav uredništvu ove emisije, a svim Hrvatima i Hrvaticama sretan i veseo 10. april".

- To je možda vezano za ono ko je sve rođen 10. aprila - rekla je, nakon što je pročitala taj komentar, voditeljka Melita Hrengek, i nastavila da vodi emisiju u jednako ležernom i opuštenom tonu kao i do tada.

Iz kancelarije za odnose s javnošću HRT-a smatraju da se nije dogodilo ništa posebno dramatično. Kako prenosi index.hr, oni poručuju da su u emisijama koje u etar puštaju komentare gledalaca ponekad moguće neželjene situacije, ali veruju da je voditeljka emisije "Dobro jutro Hrvatska" idealno odreagovala.

"Smatramo da se u današnjoj emisiji nije dogodilo ništa dramatično. U etar emisije uživo se provukao jedan neprimeren komentar gledaoca. S obzirom da se radi o interaktivnoj emisiji, koja u etar svakodnevno pušta mišljenja i komentare gledalaca, ponekad su moguće i neželjene situacije. Voditeljka je ignorisanjem komentara gledaoca, odreagovala idealno za taj tip emisije", smatra kancelarija za odnose s javnošću HRT-a.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA