Mark Cukerberg osnovao političku partiju!

Na osnivačkoj skupštini partije pod nazivom FWD, Cukerberg je rekao da će se posebno zalagati za promenu imigracione politike i obrazovanja

  • 5

Osnivač najveće svetske društvene mreže Fejsbuk, milioner Mark Cukerberg, danas je zvanično osnovao političku partiju, čiji će glavni cilj biti reforma zakona za imigrante.

Na osnivačkoj skupštini partije, pod nazivom FWD, Cukerberg je rekao da će podržavati reformu u raznim poljima, a da će se posebno zalagati za promenu imigracione politike i obrazovanja.

- Vlada SAD sprovodi čudan zakon o imigrantima, koji ne ide u njihovu korist. Ovaj zakon nije pogodan za današnji svet - rekao je Cukerberg na osnivačkoj skupštini.

On je naveo da je veoma važno za Ameriku da olakša sticanje državljanstva za mlade kvalifikovane imigrante.

On je pozvao vlasti na sveobuhvatnu reformu zakona o imigrantima, koji će privući najtalentovanije i vredne ljude iz celog sveta i olakšati im da se uklope u društvo.

Cukerberg je partiju osnovao sa svojim bivšim cimerom sa Harvarda Džoom Grinom.

(M. R. / Izvor: Forbes.ru)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. Zoidberg

    11. april 2013 | 23:16

    Kao što je i kod skoro svih ljudi na svetu slučaj, nije dovoljan neograničen novac, jer sve već mogu da kupe. Potrebna je moć! Sada se taj novac koristi za to.

  • Toni

    11. april 2013 | 23:28

    On vec ima preko milijardu biraca.

  • Kenedi

    12. april 2013 | 08:41

    Ima birace, ima ... sad ce da ga proguta mrak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA