TO JE GAZDA! Poklonio radnici "golfa 5" za 20 godina vernosti firmi

Na pitanje da li zna da će za tri decenije rada dobiti stan, nagrađena radnica je uzjavila da je odavno znala za pravilo da će radnici za 20 godina lojalnosti dobijati kola i da se nada da će za desetak godina uslediti drugi vredan poklon

  • 7

Tomislav Ražnatović, vlasnik kompanije "Ražnatović", poklonio je svojoj radnici Cetinjanki Dušanki Bošković novi "golf 5" u znak zahvalnosti za 20-godišnji rad i zahvalnost.

- Nijesam mogla da vjerujem i sada još ne vjerujem - izjavila je za "Blic Crna Gora" uzbuđena  Cetinjanka.

- Evo sad glancamo automobil i falimo se pred komšilukom - dodala je u šali Dušanka (43), naglašavajući da je preduzeće u kojem radi jedno od retkih na Cetinju koje na vreme svim zaposlenim uplaćuje zarade i doprinose.

- Disciplina je nešto što se podrazumijeva, ali vlasnik nikad nije podigao glas na bilo koga od radnika. Mlađe zaposlene učimo da budu dobri radnici i da budu ljubazni prema mušterijama - kazala je Cetinjanka.

Na pitanje da li zna da će za tri decenije rada dobiti stan, što je najavio direktor Ražnatović, ona je kazala da je odavno znala za pravilo da će radnici za 20 godina lojalnosti dobijati kola i da se nada da će za desetak godina uslediti drugi vredan poklon.

- Dušanka Bošković je prva zaposlena u našoj kompaniji, koja je za 20 godina rada dobila automobil. Sljedeće godine imamo dva kandidata za istu nagradu, dok će Dušanka biti prva koja će za 30 godina rada dobiti stan u vrijednosti od oko 30.000 eura - kazao je Ražnatović, podsećajući i da za 10 godina rada radnici dobijaju ručni časovnik.

Kompanija "Ražnatović" u svom lancu ima tri firme, na Cetinju i u Podgorici, a u njoj je sad zaposleno 70 radnika.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perkonx

    12. april 2013 | 22:20

    Neverovatno koliko su ljudi zavidni i zli, sta se vidi i od komentara... Nema svrhe dalje komentarisanje! Zeni zelim srecu i bezbednu voznju u svoj novi autic pa i stan da doceka za deset godina.

  • Deki

    12. april 2013 | 20:13

    Sta se bunuite bre, sto vama gazda ne kupi pa i golf I a kamoli golf 5!

  • Spasoje

    12. april 2013 | 19:26

    Respect monteniga man

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA