PUTEVI: Posle Tita ni kilometar nismo izgradili

Sa propalom putnom i železničkom infrastrukturom postajemo crna tačka Evrope. Brozovi projekti vađeni iz fioka u predizbornim kampanjama

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika johanbg
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • hercegov grad

    14. april 2013 | 12:20

    nije uzivala samo Srbija nego cela Jugoslavija!Bili smo postovani u svetu i priznati za vreme Tita,ali danas politiku vode naslednici izdajnika iz drugog sveckog rata,pa im pomen Tita smeta,a ne njegova uspesna politika.Vecina u pplitici nije bila ni u m..... oceva,a pricaju o Titovoj politici.To vreme ni oni ni njihovi naslednici nece docekati,cekaju ci da udju u Evropu,jos nismo stigli do dna!

  • dejan

    14. april 2013 | 11:22

    Juce sam video putare kako lopatom pune rupu na putu i lopatom je tabaju! To ce naravno da izdrzi do prve kise. I kako da putujes sigurno? Niko ne snosi odgovornost

  • alexa

    14. april 2013 | 09:32

    Pa ne znam ko je odgovoran za puteve i te trase kilometarske i kad kazu 20 kilometara puta da ce da urade meni je muka, pa oni su svi nesposobni, ajde razumem da ne moze ceo Beograd da se presvuce asfaltom nego krpe velik je ali pojedini delovi mogu ali nema ko, npr pored zeleznicke stanice blagi uzas kad podjem na Kalemegdan zaboli me glava kad zviznem tockom u rupu, ili npr Valjevo duple trake dugacke 4 do 5 kilometara a rupe i ulegnuca i njihove zakrpe ne mogu se izbeci ne zna se sta je gore kako to moj deda strucno kaze to su krpadzije,amortizacija vozila mnogo kosta a bezbednost jos vise sa tim jednim udarcem u rupu pri brzini od 50 km koliko je dozvoljeno moze doci do svadga i dosta stvari otkazati, za elektroniku mi nije problem jer to radim ali za mehaniku mi je itekako problem ali kome se zaliti cuti i vozi ako ti se vozi a kad vas saobracajac zaustavi i pita jeli sve ispravno odgovor bi trebao biti bilo je kad sam krenuo od kuce, i kome se placa prilikom registracije za puteve koliko auta ima mogli su sve asfaltirati bitno da ista poskupljuje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA