IMAJU ODLIČAN SEKS: Baka (67) udaje se za mladića! (VIDEO)

- Stvoreni smo jedno za drugo. Čim sam ugledala Fila, osetila sam "leptiriće u stomaku". Imamo sjajan seksualni život - izjavila je presrećna Džoan, čiji je unuk nekoliko godina mlađi od njenog budućeg supruga

  • 10

Penzionerka Džoan Lojd (67) iz Abergele planira da se venča sa 38 godina mlađim Filom Absolom (29), koga je upoznala preko Fejsbuka. Par je ludo zaljubljen i ubeđen u to da će živeti srećno do kraja (njenog) života.

Sudbinski "susret" odigrao se tako što je Fil našao Džoan i istog trenutka joj poslao poziv za prijateljstvo. Ostalo je, kako kažu, istorija.

- Stvoreni smo jedno za drugo. Čim sam ugledala Fila osetila sam "leptiriće u stomaku". Imamo sjajan seksualni život - izjavila je presrećna Džoan, čiji je unuk nekoliko godina mlađi od njenog budućeg supruga.

Džoana je imala svega 19 godina kada se prvi put udala. Prvi muž Dejvid umro je nakon duge i teške bolesti, a Džoan se punih 15 godina brinula o njemu.

Pred smrt, Dejvid, koji ju je inače naterao da ugradi silikone u grudi, poručio joj je "da mora da nastavi svoj život i da nađe mlađeg muškarca"!

Kako ju je zamolio, tako je i uradila, naglašavajući da bi pokojnik bio ponosan na nju da može da vidi koga je izabrala.

- I ranije sam imao veze sa starijim ženama, ali nijedna nije kao Džoan - rekao je Fil, čiji su roditelji presrećni što će se njihov sin konačno skrasiti.

Pošto nije imala klasično tradicionalno venčanje kada se prvi put udavala, Džoan planira sa Filom da obavi sve kako treba - da se obavežu jedno drugome na večnu vernost u crkvi.

(Telegraf.rs / Izvor: Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA