VRANJE: Nije bilo napada nožem na profesora!

- Učenica je toga dana odgovarala na času istorije i dobila nedovoljnu ocenu. Dok je predmetni nastavnik upisivao ocenu u dnevnik, prema njenim rečima, ona ga je gađala pernicom i pogodila u glavu - izjavio je direktor škole "Jovan Jovanović Zmaj" Goran Bandović

  • 2

Posle medijske prašine koja se podigla nakon navodnog napada učenice na nastavnika u OŠ “J. J. Zmaj” u Vranju, oglasio se i direktor te ustanove, demantujući navode iz štampe.

Prema pisanju medija,  jedna učenica sedmog razreda te škole napala je profesora istorije oštrim predmetom i nanela mu ozbiljne povrede po grudima i stomaku.

Direktor škole Goran Bandović ne poriče da se incident dogodio, ali da on ni slučajno nije bio takvih razmera kakvim se prikazuje u javnosti.

Prema njegovim tvrdnjama, nikakav oštar predmet nije korišćen u incidentu, niti se sve to dešavalo na odmoru.

- Učenica je toga dana odgovarala na času istorije i dobila nedovoljnu ocenu. Dok je predmetni nastavnik upisivao ocenu u dnevnik, po njenim rečima, ona ga je gađala pernicom i pogodila u glavu - izjavio je on.

On je počeo da krvari i sa pomenutom učenicom je sišao u hol škole, gde mu je kolega koji predaje fizičko vaspitanje zaustavio krvarenje.

Odmah je dežurni nastavnik obavestio odeljenskog starešinu i mene o incidentu koji se desio - kaže Bandović.

On dodaje da je za nepunih 15 minuta došao u školu i odmah počeo sa uzimanjem usmenih izjava aktera ovog događaja.

- Učenica je pozvala svoje roditelje i u njihovom i mom prisustvu, a pred odeljenskim starešinom, nastavnikom istorije i sekretarom škole dala usmenu izjavu o događaju rekavši da nije htela da povredi nastavnika, iako je svesna da je nedovoljna ocena koju je dobila na odgovaranju bila opravdana. Pisane izjave su zatim date u kancelariji sekretara škole - ističe direktor Bandović.

Kako se saznaje u OŠ “Jovan Jovanović Zmaj”, narednog dana je otac učenice koja je napravila incident telefonom obavestio odeljenskog starešinu da je ćerku prebacio u jednu seosku školu.

(Telegraf.rs / Izvor: OK radio)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA