Zaplenjeno 3.000 komada bojeve municije!

Osim municije, na graničnom prelazu Gradina zaplenjen je i pištolj marke "Luger", kao i 37 mobilnih telefona čija se vrednost procenjuje na 202.150 dinara

  • 1

Carinici i policija na graničnom prelazu Gradina zaplenili su danas u autobusu turskih registracija, koji je putovao na relaciji Nemačka-Turska, čak 3.000 komada bojeve municije, pištolj marke "Luger" kao i 37 mobilnih telefona čija se vrednost procenjuje na 202.150 dinara.

Kako je za Telegraf.rs izjavio šef Carinske ispostave Gradina Vladimir Stojanović, municija, pištolj i telefoni zaplenjeni su u autobusu turskih tablica kod putnika Susuz Hasan Hilmia.

Interesantno je da je u istom autobusu, kada je putovao iz Turske ka Nemačkoj, zaplenjeno 19.900 ilegalnih kopija  "Windows 7" operativnog sistema. Zbog toga je autobus, kada se pojavio ponovo na Gradini, odmah kao sumniv poslat na detaljan pregled. Policija je putnika privela i podnela krivičnu prijavu zbog bojeve municije i oružja, dok je carina podnela odgovarajuće prijave zbog carinskog prekršaja - kaže Stojanović.

( G. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    15. april 2013 | 20:28

    Ovo je pistolj Sig 226 u kalibru 9mm para (neki ga zovu i 9mm Luger). Pistolj p08 Luger je potpuno drugo oruzje koje se ne pravi jos od '42.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA