Monstrum iz Ivanče u tajnosti kremiran na groblju Lešće, ceremoniji nije prisustvovao niko!

Odluku o kremaciji donela porodica Bogdanović, koja nije htela da se Ljubiša ukopa na zajedničkom groblju u Velikoj Ivanči. Meštani potpisivali peticiju da Ljubišu sahrane van Ivanče

  • 4

Masovni ubica iz Velike Ivanče Ljubiša Bogdanović kremiran je u najstrožoj tajnosti na beogradskom groblju "Lešće", a ceremoniji koja je tom prilikom obavljena nije prisutvovao niko, saznaje Telegraf.rs!

Odluku o kremaciji donela je porodica Bogdanović, koja nije htela da se Ljubiša ukopa na zajedničkom groblju u selu kod Mladenovca u kome je počinio masakr pobivši 13 osoba. Članovi porodice su odlučili da na grobu ne bude ispisano ime i prezime, već samo oznaka ili broj koji će biti poznat samo porodici.

Stanovnici Velike Ivanče organizovali su i potpisivanje peticije kojom žele da se izbore za to da Bogdanovića ne sahrane na lokalnom groblju.

- Niko od mojih nije ubijen, ali svejedno, sve nas je zavio u crno i ne treba da leži na našem groblju - rekao je jedan meštanin Velike Ivanče.

Javorka Bogdanović (60), supruga monstruma iz Velike Ivanče, puštena je juče iz bolnice i vratila se u svoju kuću, iz koje je Ljubiša prošle nedelje krenuo u nezapamćen krvavi pir. Na tom mestu najpre je pucao u nju, zatim ubio njihovog sina Branka, a onda pobio još 12 rođaka u komšiluku. Na kraju, Ljubiša je presudio i sebi.

Podsetimo, žrtve Ljubiše Bogdanovića, tragično nastradali meštani Velike Ivanče kod Mladenovca, sahranjeni na seoskom groblju u tom mestu.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stef

    16. april 2013 | 15:05

    Smorili ste vise sa tim "monstrumom" ....pisite nesto normalno-belo umesto sto te crnjake iz olovke ne ispustate non-stop...

  • licemerje

    16. april 2013 | 14:10

    pa kakve veze ima gde je sahranjen..jednostavno poludeo covek i sta sad? ! da je na isti nacin mozda ubijao po slavoniji, ne bi vam smetalo?!!!

  • zox populi

    16. april 2013 | 21:24

    bacite ga u kanalizaciju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA