Ramirezov bend "Feud" objavio provokativan spot (VIDEO)

"Želimo da opomenemo ljude kuda isključivost može da nas odvede. Dokazano je da čoveka vlast kvari, ali neograničena vlast ga neograničeno kvari", kažu članovi grupe "Feud"

  • 5

Bend "Feud", koji je osnovao Ramirez, nekadašnji pevač "Sanšajna", nakon singla "Milion milja (Planeta majmuna)", koji je uzburkao javnost i nekoliko puta skidan sa Jutjuba, nedavno je snimio spot za pesmu "Vlast" i ovaj video-klip nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ova numera će se naći na albumu "Svinjotaur" na kojem momci iz grupe "Feud" uveliko rade, a kako kažu, spot ima za cilj da nas podseti i opomene.

- U vreme ekonomske krize, diktirane ekonomije, ponovnog jačanja desnice i levice u Evropi, osetili smo potrebu da uradimo ovakav spot, na temu totalitarizma. Želimo da opomenemo ljude kuda isključivost može da nas odvede. Narodi Balkana naviknuti da više cene lik nego delo, i koji ozbiljnost vlasti mere prema represivnim metodama koje ta vlast koristi protiv njih, vrlo lako mogu ponovo skliznuti u apsolutnu diktaturu. Dokazano je da čoveka vlast kvari, ali neograničena vlast ga neograničeno kvari - kažu članovi sastava "Feud".

Pogledajte spot za numeru "Vlast":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda

    17. april 2013 | 00:23

    UFFFF SUNCE TI KALAJISANO!!! Ne pamtim da sam video i cuo nesto ovako dobro u domacoj rock muzici - ODAVNO! Taman kad sam digao ruke da ime nade za rock, pojavi se ovo ludilo! SAMO NAPRED MOMCI!!! BIG RESPECT!!!

  • Srdjan Bg

    16. april 2013 | 19:35

    Odlican spot kao i muzika,mala promena na Srpskoj muzickoj sceni!

  • bojan

    16. april 2013 | 19:52

    Spot odvaljuje ! Bravo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA