Hrvatski huligani sekli osnovca skalpelom po stomaku!

Srednjoškolci u Virovitici, u Hrvatskoj, dečaka su bacili na zemlju, šutirali ga, a nakon toga izvadili skalpel i isekli ga po stomaku, a nesrećnog dečaka spasao je slučajni prolaznik

  • 7

Petorica huligana juče su usred bela dana napala učenika osmog razreda u blizini Osnovne škole "Vladimir Nazor" u Virovitici u Hrvatskoj.

Huligani su dečaka bacili na zemlju, šutirali ga, a nakon toga izvadili skalpel i isekli ga po stomaku. Prema pisanju Informativnog centra Virovitica, ovog nesrećnog dečaka spasao je slučajni prolaznik, koji je video šta se dešava i počeo da viče na napadače, koji su odmah pobegli.

Učenika osmog razreda huligani su presreli dok je išao u školu. Njega su napali srednjoškolci, koje napadnuti učenik nije poznavao.

Ovaj hrvatski portal, takođe, prenosi da je dečak na sebi imao dve majice, koje su mu verovatno i spasle život.

Mladić je vozilom Hitne pomoći prevezen u virovitičku bolnicu.

(Telegraf.rs / Izvor: icv.com.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • САШКО

    17. april 2013 | 11:38

    Шта рећи, илити написати, ХРВАТИ.

  • alexa

    17. april 2013 | 14:35

    Pa sta ces doslo neko tuzno vreme, svi prolupali a pogotovo omladina nema vise lepog ponasanja druzenja i uzivanja, da se covek oseca prijatno kad sedne negde na klupicu nego svi ljuti i namrsteni, sve je to nama rat pusti doneo kako ovde u Srbiji tako i u Hrvatskoj, Bosni itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA