Prosjak spalio čoveka (63) u kolima jer mu nije dao siću (VIDEO)

Džeri Arnold Pejn je sedeo u automobilu koji je bio parkiran ispred prodavnice kada je 38-godišnji Rejmond Klark bacio zapaljivu tečnost na njega, a nakon toga su unutrašnjost kola i Pejn planuli

  • 2

Jedan beskućnik je optužen za ubistvo nakon što je zapalio čoveka u njegovom terenskom vozilu u Long Biču u Kaliforniji. Policija je rekla da je žrtva 63-godišnji muškarac Džeri Arnold Pejn.

On je sedeo u automobilu koji je bio parkiran ispred prodavnice kada je 38-godišnji Rejmond Klark bacio zapaljivu tečnost na njega, a nakon toga su unutrašnjost kola i Pejn planuli.

Prolaznici su pokušali da pomognu čoveku u zapaljenom vozilu, ali je podlegao povredama.

Klark je uhapšen u blizini mesta zločina. Policija nije mogla da potvrdi zašto je on zapalio čoveka, ali svedoci kažu da je bio besan zato što žrtva nije htela da mu da novac.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    17. april 2013 | 14:45

    Сви ти који просе, не заслужују новац. Код било ког грађевинца да дижу џакове, имали би за јело. (Говорим о случајевима у Србији, и наравно, постоје болесни, али је много више превараната).

  • Bosnjak

    17. april 2013 | 12:55

    Znaci ubuduce budimo darezljiviji prema prosjacima,inace....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA