Bojoviću i Budali će biti oduzete vile i automobili u Španiji!

Srpska i španska policija proveravaju koliko su nekretnina u Marbelji, Barseloni i Valensiji imali uhapšeni "zemunci" i od koga su ih kupovali

  • 0

Srpska policija, uz pomoć španskih kolega, nastavlja potragu za njihovim pomagačima i jatacima, a radi se i na otkrivanju njihovih stanova, kuća, vila i automobila, koji bi, ukoliko se utvrdi da je reč o imovini stečenoj od kriminala, mogla biti zaplenjena!

Juče u Valensiji uhapšeni su Luka Bojović, Vladimir Milisavljević Budala, Bojovićevev kum Vladimir Mijanović Zuba i Siniša Petrović Zenica. Kako Telegraf.rs saznaje, skoro svi uhapšeni imali su kuće u Španiji - u Marbelji, Valensiji i Barseloni! Neki od njih, kako se sumnja, kupili su kuće pre mnogo godina, kada su ova mondenska letovališta i gradovi postali "eldorado" za srpske odmetnike od pravde!

Izvor Telegrafa.rs kaže da su neki od njih kupovali kuće od "braće" po oružju koji su se tamo "skućili" još pre desetak godina.

- U Španiji je živeo i Zoran Nedović Šok, koga je Bojović, zajedno sa Sretko Kalinićem, pokušao da likvidira u Beogradu 2004. Svojevremeno je tamo trebalo da se sakrije i Zoran Uskoković Skole, ali je likvidiran u Beogradu pre bekstva - kaže naš izvor.

U Španiji su se skrivali i Dejan Stojanović Keka, Željko Maksimović Maka i Darko Šarić, koji su jedini preostali mafijaški bosovi koji nisu uhapšeni. Veruje se da su se ovde skrivali i Stanko Subotić Cane, optužen za šverc cigareta, kao i Slobodan Radulović, odbegli nekadašnji direktor "C marketa".

(D. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA