KINESKA POLICIJA: Pregazi pešaka i produži dalje (VIDEO)

Nikakvo predznanje o bahatosti policije nije moglo da nas pripremi na video-klip iz severne kineske provincije Liaoning, u mongolskom autonomnom okrugu Fušin, snimljenim iz automobila u pokretu na Severnom kružnom putu 31. marta 2013. godine u 08.09 ujutru

  • 5

KAO U JEFTINOM AKCIONOM FILMU! Pripadnici snaga reda poznati su u svim zemljama kao ljudi koji prečesto idu izvan granica svojih ovlašćenja, bilo da rade u visokorazvijenim demokratijama, bilo da rade u diktaturama.

Međutim, nikakvo predznanje o bahatosti policije nije moglo da nas pripremi na video-klip iz severne kineske provincije Liaoning, u mongolskom autonomnom okrugu Fušin, snimljenim iz automobila u pokretu na Severnom kružnom putu 31. marta 2013. godine u 08.09 ujutru.

Pripadnici saobraćajne policije krećući se u suprotnom smeru, sa rotacionim svetlom kojim su pokušali da prođu brže nego što se zakonski može, udarili su pešaka i produžili dalje kao da su udarili kantu smeća.

Ne samo da nisu usporili, nego su još i ubrzali.

Pomerili su bahatost na viši nivo.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joksim

    18. april 2013 | 11:23

    pa ni ovaj sto je snimao bas nije stao.. mogao je barem pogledati da li je ziv ili pozvati hitnu... i on je produzio dalje...

  • svest

    18. april 2013 | 12:41

    Svi su ovde idioti! Policija sto nije stala posle surada, gluvi pesak sto ne gleda levo-desno kada prelazi ulicu, a i ovi sto snimaju....mogli bar da stanu o^O... Jedino dobro ovde je, sto je sve snimljeno.

  • Nis

    18. april 2013 | 11:47

    A.i ovaj sto je snimao,bas mu je pomogo.ovde je pesak kriv,seta preko sest traka ko na korzo.ako se sam necuvas,sto bi te drugi cuvali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA