OBAMA U BOSTONU: Krivci će biti pronađeni i kažnjeni

- Na trenutak su nam izmakli tlo, ali mi ćemo se brzo podići. Nastavićemo napred i završićemo trku - poručio je američki predsednik

  • 5

Organizatori i počinioci terorističkog akta u Bostonu, gde je na maratonu u dve eksplozije poginulo troje ljudi, biće pronađeni i kažnjeni, izjavio je danas predsednik SAD Barak Obama posle opela žrtvama u katedrali Svetog krsta.

Na službu u najveću katoličku crkvu u Bostonu došli su predstavnici svih veroispovesti i približno 2.000 građana, prenele su agencije.

- Na trenutak su nam izmakli tlo, ali mi ćemo se brzo podići. Nastavićemo napred i završićemo trku - rekao je Obama, dodajući da će krivci biti "pronađeni i pozvani na odgovornost".

Prema rečima američkog predsednika, dan lepote je uništen i slavlje je postalo tragedija.

Nazivajući Boston "jednim od najvećih gradova sveta", Obama je, kako prenosi Asošijeted pres, rekao da su se prisutni okupili da ponovo pokažu da je "duh tog grada neustrašiv".

- Ako su želeli da nas zaplaše, da nas terorišu, treba da bude potpuno jasno do sada da su izabrali pogrešan grad da to učine - rekao je Obama, dodajući da je poruka američkog predsednika prekidana povremenim ovacijama.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina Marković

    18. april 2013 | 21:06

    Pa vi ste krivac za to sto vam se desava..dzabe se trudite..prekinite da se mesate u tudju politiku i videcete kako ce vam biti bolje...al prvo mora da vam se vrati svo zlo koje ste ucinili u svetu ;)

  • Vitomir KM

    18. april 2013 | 21:37

    Ooooo yes of course.......

  • Goran Paracin

    18. april 2013 | 21:28

    Marini + od mene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA