Kanal "Al Jazeera Balkans" na SBB-u

Od 17. aprila, regionalna verzija televizije "Al Jazeera" se nalazi u ponudi najvećeg srpskog kablovskog operatera, u digitalnom paketu

  • 2

Program stanice "Al Jazeera Balkans", regionalne televizije sa osam sati lokalno proizvedenih vesti, intervjua, komentara, analiza i dokumentarnog programa, od 17. aprila dostupan je gledaocima u Srbiji i preko SBB-a u osnovnom digitalnom paketu.

Takođe, "Al Jazeera Balkans" se nalazi i u ponudi Open TV mreže, "Ikoma", AVCOM-a i "Kopernikusa" i tridesetak drugih operatera širom Srbije.

Osim Sarajeva, "Al Jazeera" ima svoje centre i u Beogradu, Zagrebu, Skoplju, kao i dopisnike iz  Podgorice, Ljubljane, Prištine, Brisela i Vašingtona.

Iz "Al Jazeera" centra u Beogradu izveštavaju Nebojša Grabež, Ivana Momčilović Odobašić, Anne Marie Čurčić, Đorđe Kostić, Marko Subotić i Jelena Milutinović, a u centralnom studiju u Sarajevu, uz ostale kolege iz regiona, rade i Marko Mrkić, izvršni producent, Marko Pavlović, producent i prezenter, Vladimir Bobetić, dopisnik, Želimir Bojović, producent, Edo Čelebić, zamenik urednika vesti, i Stefan Goranović, producent vesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • frank

    19. april 2013 | 15:19

    Jedno go*no vise od amerike praparirano za nase idiote i ludake da im jos vise mozak ispiraju nego sto vec jeste!!!

  • nedeljko

    19. april 2013 | 17:39

    mohu li i ja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA