ZG: Iznervirali ga gosti kafane, bacio bombu na njih!

Ratni veteran Branko N. najpre se posvađao s gostima, a onda je odjurio kući i vratio se s bombom, ali i sa sekirom. Epilog: povređeno sedam osoba, od toga dve teže

  • 0

U ugostiteljskom objektu na pijaci "Botinec" u Zagrebu bačena je eksplozivna naprava, povređeno je sedam osoba, od toga dve teže, ali svi su medicinski zbrinuti, javili su hrvatski mediji.

Kako piše Jutarnji list, 52-godišnji nervno rastrojeni muškarac bacio je ručnu bombu na terasu kafića "Miki" u Ulici Bašćanske ploče 5 u novozagrebačkom naselju Botinec.

- Uhapšen je Branko N., ratni veteran. Bombu je na terasu kafića bacio nakon što mu je neko od gostiju prigovorio zbog vožnje motorom  u suprotnom smeru - saopštila je policija.

- Branko se najpre posvađao s gostima, a onda je odjurio kući i vratio se s bombom, ali i sa sekirom. Prava je sreća što nije bilo mrtvih - kaže jedan od svedoka, vlasnik kafića Miki Holenda.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA