Rasprodati turistički aranžmani za praznike!

- Rasprodali smo sve što smo imali i sad odmaramo. Spremamo se za letnju sezonu - kaže direktor agencije "Big Blu" Boban Šćepanović

  • 0
Uskršnja parada Foto: AP

Uprkos ekonomskoj krizi, turistički aranžmani za uskršnje i prvomajske praznike već su rasprodati, a većina agencija uopšte neće imati ništa u "last minute" ponudi.

- Ovako skoro nije bilo. Prodali smo skoro sve, čak i dodatne aranžmane. Da smo znali da će interesovanje biti ovoliko zakupili bismo i više aranžmana - izjavio je marketing menadžer turističke agencije "Odeon" Miroslav Pačić.

Pačić je naveo da su turističke aranžmane za evropske gradove , čak i dodatne polaske, prodali u potpunosti, kao i velnes i spa aranžmane uglavnom za terme u Sloveniji.

Još malo mesta ostalo je za Staru Planinu i Zlatibor, ali se očekuje da se i to proda do kraja sledeće nedelje.

U neverici su i zaposleni u turističkoj agenciji "Big Blu", jer prema rečima komercijalnog direktora Bobana Šćepanovića, ovako veliko interesovanje nije se skoro dogodilo.

- Rasprodali smo sve što smo imali, i sad odmaramo. Spremamo se za letnju sezonu - rekao je Šćepanović za Tanjug.

Šćepanović je naveo da su se i kod njih najpre rasprodali aranžmani za evropske prestonice. Ture za Pariz i Istambul prodate su još pre mesec dana, a veliko interesovanje vladalo je i za Dubai.

Predstavnica za medije turističke agencije "Filip Travel" Nevena Stefanović rekla je da je i ova turistička agencije aranžmane za evropske gradove prodala još pre dve nedelje.

U ponudi su imali zemlje Beneluksa, italijansku rivijeru, sicilijansku turu, kao i više drugih kombinovanih tura, ali su rasprodali sve, dodala je Stefanović.

Povećano interesovanje turistički poslenici uglavnom objašnjavaju mini-odmorom koji je ove godine omogućen spajanjem dva praznika - Uskrsa i Prvog maja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA