Napadnut otac mladića koga su ubili zelenaši zbog 64.000 evra!

Saša D. (36) iz Niša pretio je ubistvom Zvonku Stojanoviću, a kako saznajemo, povod sukoba je 64.000 evra, koliko navodno Stojanović duguje Saši

  • 5

Saša D. (36) iz Niša pretio je ubistvom Zvonku Stojanoviću, vlasniku menjačnice "Cekin", čiji je sin Đorđe, pod još nerasvetljenim okolnostima, stradao 27. januara u eksploziji bombe postavljene ispod njegovog automobila.

Niška policija saopštila je da je Saša uhapšen jer je u petak motociklom "jamaha", na raskrsnici Pantelejske i Partizanske ulice u Nišu, presreo Zvonka i njegovog starijeg sina i pretio im, a zatim im razbio auto.

Povod sukoba, kako Telegraf saznaje, jeste navodni dug Stojanovića prema Saši. Da podsetimo, dugovi zelenašima pominju se kao mogući motiv ubistva i Zvonkovog sina Đorđa.

Prema izvorima iz istrage, Zvonko i njegov sin su se zaustavili na semaforu kada se Saša motorom zaleteo na njihov auto.

- Udario je u njihova kola razbivši im retrovizor i branik, a zatim je doviknuo Zvonku: - Ti si mi mrtav, a zatim je pobegao s lica mesta. Ubrzo nakon što je policija obaveštena, osumnjičeni je pronađen i uhapšen.

Prema prvim saznanjima, motiv napada je 64.000 evra, koliko navodno Stojanović duguje Saši. Međutim, nema nikakvih pismenih ili drugih dokaza koji bi to potvrdili.

Policija je protiv Saše podnela krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti, ali se ispituje i njegova eventualna veza sa ubistvom Zvonkovog sina.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa Popovic

    20. april 2013 | 22:33

    cenim da tek kad padne još neka glava dolazi do reakcije policije i pravosudja.

  • Nis

    20. april 2013 | 23:02

    Ovi duguju celom gradu.odakle tolika hrabrostvza zaduzivanjem.posledice se snose.kad ste uzajmnjivali niste zvali policiju i plakali.ovo su neki prevaranti,cela porodica

  • joko

    21. april 2013 | 08:06

    ti isti cekici su ljudima koji su otvarali menjacnice u njihovoj blizini palili radnje i tukli radnice kako bi zatvorili menjacnice. prosle godine su pretili njihovom komsiji da zatvori menjacnicu i kad ih ovaj nije poslusao,radnja mu je skroz izgorela. Ponasanje im je bilo krajnje nekulturno i ponizavali su kog su stigli a sada znaju da zovu policiju i zale se kad je njima pocelo da gori. Zalosno je sto je otac dozvoliio da mu ubiju sina ali kako sam cula oni su se previse zaduzivali a nisu ni imali u planu da vracaju i sad su im svi krivi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA