Poginuo mladić (19) u nesreći na Dorćolu! (FOTO)

Stojan D. (19) poginuo je u Dunavskoj ulici na Dorćolu, jutros oko 4 sata, kada je, najverovatnije zbog prebrze vožnje, udario u banderu i rotirao se za 180 stepeni

  • 10

U saobraćajnoj nesreći u Dunavskoj ulici na Dorćolu, jutros oko 4 sata, poginuo je 19-godišnji Stojan D.

On je vozio automobil marke "honda" u smeru od Kalemegdana ka Luci Dunav. U jednom trenutku, najverovatnije zbog prebrze vožnje, Stojan je izgubio kontrolu nad "hondom", koja je prešla na suprotnu stranu kolovoza.

Automobil je udario u banderu i rotirao se za 180 stepeni. Bandera je ušla u kabinu vozila. Od siline udarca sa autombila se odlomila hauba sa motorom.

Telo vozača morali su da izvuku vatrogasci. Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt vozača.

Saobraćajna policija obavila je uviđaj u prisustvu sudije i tužioca. Telo je preneto na obdukciju, a olupina automobila na vanredni tehnički pregled.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pantagruel

    21. april 2013 | 09:21

    Ја сам јутрос наишао на сцену док су камионом-краном одвајали његово возило са бандере. У секунди сам се расанио од призора. А живим на пар стотина метара одатле и таман сам сео за волан тек делимично пробуђен. Човек у таквим тренуцима схвати колико смо пролазни и како сви наши животни планови могу да "падну у воду" у било ком тренутку.

  • Xena

    21. april 2013 | 09:26

    Ne brže od zivota.. :-(

  • Bata

    21. april 2013 | 09:42

    Žalosno za dečka,ali nije mu od boga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA