TRAŽI SE: Nestao muškarac iz Novog Sada!

Novosađanin Zoran Mošorinac (63) poslednji put je viđen u Ulici Pavla Papa u šest sati ujutru, pošto je otišao na posao, na gradsku deponiju. Zoranove komšije apeluju na one koji imaju bilo kakva saznanja o njegovom kretanju da jave na telefon 065/4620712

  • 0

Pre četiri dana nestao je 63-godišnji Zoran Mošorinac. Poslednji put je Zoran viđen u Ulici Pavla Papa u šest sati ujutru.

Mošorinac je iz Novog Sada, a živi na Podbari, u Ulici Matice srpske broj 7.  Radi u gradskoj čistoći na deponiji i prema rečima njegovih najbližih nestao je na putu za posao.

- Kada smo po završetku njegove smene videli da se nije vratio kući, bilo nam je jasno da nešto nije u redu - počinje priču za Telegraf Jelena Lokić Lazić, komšinica, koja je i prijavila našoj redakciji Zoranov nestanak.

- Radio je prvu smenu, a kada je popodne do nas došao njegov šef Željko Božić, sa kojim je često odlazio na pecanje, da nam kaže da se Zoran nije pojavio na poslu, svi smo se ozbiljno zabrinuli. Molim sve koji imaju bilo kakav podatak o Zoranu da nam jave na telefon 065/4620712 ili ostave poruku na mom Fejsbuk profilu, kako bi Zoranovi brojni prijatelji prestali da brinu - apelovala je Lazićeva.

Akciji traganja za Zoranom pridružuje se i ekipa Telegrafa, apelujući na čitaoce da svaku dragocenu informaciju o nestalom jave na redakcijski telefon.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA