TUČA U ZATVORU: Sretko Kalinić napao Jocu Amsterdama

Nekadašnji pripadnik "zemunskog klana" pločicom iz kupatila gađao je Sretena Jocića dok su ga stražari sprovodili kroz hodnik

  • 11

Nekadašnji pripadnik "zemunskog klana" Sretko Kalinić napao je u ponedeljak u Centralnom zatvoru Sretena Jocića, poznatijeg kao Joca Amsterdam.

Kako "Kurir" saznaje, Kalinić je otkinuo deo pločice iz kupatila i gađao Jocića.

- Sve se dogodilo iznenada i nikome još nije jasno kako je Kaliniću pošlo za rukom da baš u trenutku kada je Jocić sprovođen kroz hodnik izvuče deo keramičke pločice. Na sreću, Jocić je prošao bez ozbiljnih povreda, ali je incident shvaćen ozbiljno, jer je Kalinić i ranije pokazao da je spreman na sve. Ko zna kako bi se sve završilo da brzom reakcijom čuvara reda nisu razdvojeni - kaže izvor ovog dnevnog lista.

Izvor nije mogao da kaže zbog čega je Kalinić hteo da se obračuna sa Jocićem, ali je potvrdio da su dvojica zatvorenika, koji su iz bezbednosnih razloga pod "posebnim režimom", razmenila teške reči.

- Njih dvojica smešteni su u istom delu Centralnog zatvora, takozvanom "Hajatu". Sve se dogodilo onda kada su se dvojica zloglasnih zatvorenika srela u prolazu kroz hodnik - kaže on, i objašnjava da se, baš da bi se izbegli incidenti, sve čini da se ovakvi zatvorenioci ne sreću.

- Sigurno bi se fizički obračunali da ih nadležni nisu razdvojili - dodaje on.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA