RAMBO: Svirao bih u Prištini, ako je to u interesu Srbije

Za ulazak u riajliti šou, Rambo je tražio da ima potpuni autoritet nad ostalim ukućanima, posebnu sobu, kupatilo, kompjuter, internet, posebnu hranu i milion evra u kešu

  • 8
Otvaranje srpskog VH1 - Rambo Amadeus Foto: Milena Đorđević

Svetski Kilo Car, muzičar Rambo Amadeus rekao je da bi svirao u Prištini, ukoliko bi se to, naravno, poklapalo sa interesima Srbije.

- Ako bi se to poklapalo sa interesima Srbije, u kojoj mi žive i rastu djeca, svakako. To bi podrazumijevalo da Vlada Srbije plati moj koncert, a vlada Kosova da garantuje bezbjednost - rekaoje Rambo u intervjuu da "Danas".

Kao ambasador dobre volje Unicefa, i otac, Rambo kaže da su današnja deca sto puta bolja od odraslih.

- Djeca su sto puta bolja, poštenija i plemenitija od odraslih. Ali samo manji procenat djece uspije da izbjegne da ih odrasli sistematski ne iskvare - poručuje Kilo car.

U Srbiji ga trenutno najviše nervira "nekakav neobičan oblik dominantne, autistične samodovoljnosti".

- Ljudi imaju običaj da kažu: „Mi smo najgori“ ili „Mi smo najbolji“. Međutim, istina je negdje u sredini. Čovjek je dobar samo onda kad se trudi da bude bolji nego što zapravo jeste. Malo praktične ljubavi prema sredini u kojoj se živi i prema prvim komšijama ne bi bilo naodmet. Od patriotskih parola i frenetičnog navijačkog žara u sportskim nadmetanjima niko se neće leba najesti - objašnjava on.

Na konstataciju da je imao koncert i na jednom podgoričkom otpadu, dok ovdašnji muzičari za najveći uspeh u životu smatraju kad napune Arenu ili Marakanu, Rambo otkriva da mu je ostala želja da svir ana rečnom brodu.

- Kad sam bio mali, bio sam sa ekskurzijom u areni Rimskog carstva, objasnili su mi da su se tamo gladijatori borili na život i smrt, jer je tehnika vladavine bila „Hleba i igara“. Od tada na Arene gledam sa priličnom rezervom. Volio bih da sviram na brodu, riječnom. Na putu od Beča do Crnog mora. Sa putnicima kojima bi bilo zadovoljstvo da provedu sedam dana na istom brodu sa mnom, uveče da ih zabavljam, preko dana da se družimo i razmjenjujemo ideje i stavove, dok obala klizi pored nas kao šampanjac niz naša grla. Volim svoje snove da ostvarujem, pa koristim priliku da pozovem producente da organizuju nešto tako - opisuje je Rambo.

Za ulazak u rijaliti šou, Rambo je zahtevao specifične uslove.

- Nudili su naravno. Tražio sam ono što smatram potpuno normalnim u takvom ambijentu. Da imam neprikosnoveno pravo da zabranim drugima u kući da rade sve što mi ide na živce. Da imam potpuni autoritet nad njima. Tražio sam posebnu sobu, posebno kupatilo, kompjuter, internet, posebnu hranu i milion evra u kešu, sedam dana prije ulaska u kuću. Žao mi je što nisu pristali, jer bi sigurno zaradili višestruko na tom serijalu, a ja bih onda mogao u zasluženu penziju. Da sjedim na svom brodu i svojoj publici poklanjam ono što znam najbolje da radim, da pišem pjesme - zaključio je Antonije Pušić.

(Telegraf.rs / Izvor: Danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA