Ivan Bogdanov izašao iz Centralnog zatvora! (FOTO)

Jedan od vođa "delija" odslužio kaznu zbog napada na policiju pred košarkašku utakmicu Zvezda-Partizan. Nije davao izjave, poljubio se sa prijateljem koji ga je sačekao, seo u auto i odvezao

  • 11

Ivan Bogdanov, jedan od vođa navijača Crvene zvezde, umesto sledećeg meseca, na slobodi se našao već danas jer je u pritvoru odslužio kaznu zbog napada na policiju.

Bogdanov je pravosnažno osuđen na godinu i 11 meseci zatvora zbog toga sto je 13. juna 2006. godine pred košarkašku utakmicu Crvena zvezda - Partizan napao policajce.

Konačnom presudom, kazna Boganovu smanjena je za mesec dana i on je danas oko 10 časova izašao iz Centralnog zatvora, jer je u pritvoru, u kom je od 24. maja 2011. godine, odslužio kaznu.

Bogdanov, obučen u majicu i trenerku, izašao je sa jednim džakom stvari i nije davao izjave. Njega su dva stražara ispratila do kapije, gde se poljubio sa prijateljem koji ga je sačekao i nakon toga seo u auto i odvezao.

Ivan Bogdanov uhapšen je 8. marta 2011. godine posle nereda na fudbalskoj utakmici u Đenovi. U Italiji je osuđen na tri godine i tri meseca zatvora, ali je ta kazna zamenjena proterivanjem i on je od izručenja našoj zemlji u pritvoru.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina Marković

    24. april 2013 | 10:41

    Ovakve treba u rudnik !!!

  • Vasa

    24. april 2013 | 10:49

    Uzas i sramota.

  • Olimp

    24. april 2013 | 11:04

    Jedan u zatvor,drugi iz zatvora a mi normalni ljudi smo sve dalje i dalje od sportskih arena zbog ovakvih tipova.More u zatvor preko noci a u rudnik preko dana a ne 6-8meseci nego desetak godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA