Silovao devojku ometenu u razvoju, pa tražio šniclu!

Tomislav N. (50) zaključao je vrata, ugasio svetlo i TV, a onda skinuo devojku i silovao je nekoliko puta

  • 4

Policija je uhapsila Tomislava N. (50), osumnjičenog da je u utorak oko 21 sat silovao devojku (23), inače ometenu u razvoju, u jednom selu u okolini Obrenovca.

Tomislav se na prevaru ušunjao u kuću u kojoj živi devojka, koja je na nivou uzrasta deteta od desetak godina, ubedio ju je da mora da spava sa njim, napastvovao je i zapretio joj da nikome ništa ne govori.

Jadna devojka nije ni shvatala šta joj se dešava, nije dozivala u pomoć, a užas koji joj se dogodio otkrila je tek ujutru njena majka, koja je videla krvav čaršav. Nakon hapšenja, Tomislav je porodici mirno rekao da se ništa nije desilo i zatražio da mu donesu šniclu i vodu u pritvor!

- Nesrećna devojka je te neći sedela u kući i gledala TV, a njena majka i očuh s kojim živi su već u to vreme spavali u drugoj kući u istom dvorištu. Tomislav, koji živi u selu u njihovoj blizini, već je dolazio kod njih kako bi kupio TA peć i kako ga je prepoznala, otvorila je vrata kada je pokucao. On joj je rekao da je došao zbog peći, a potom joj je pričao razne gluposti, znajući da je nesrećnica ometena u razvoju i da će je lako ubediti. Ne shvatajući šta joj se dešava, nije se opirala niti je vrištala. Zaključao je vrata, ugasio svetlo i TV, a onda skinuo devojku i silovao je nekoliko puta - kaže izvor blizak istrazi.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mjuzik

    25. april 2013 | 07:54

    Zaklati odma takvog monstruma!!!

  • kit kat

    25. april 2013 | 08:05

    Kad si gladan,nisi sav svoj

  • Tuga

    25. april 2013 | 12:22

    Kreten jedan bolesni, on je nju razdevicio?! Ma seme semeno mu treba zatrti, da se za njega zaboravi dok trune u zatvoru do kraja zivota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA