ČAČAK: Učenica ranjena u mafijaškom obračunu

Mladić sa skutera ispalio deset metaka u automobil u pokretu i tom prilikom ranio u nogu prolaznicu Julijanu B. (19)

  • 3

U obračunu bandi koji se preksinoć oko 22 sata dogodio u centru Čačka ranjena je prolaznica Julijana B. (19), učenica srednje muzičke škole, koju je zalutali metak pogodio u nogu.

Istraga još nije utvrdila ko su bili napadači, ali i meta. Jedino se zna da je mladić sa skutera ispalio deset metaka u automobil u pokretu.

Obračun se dogodio na raskrsnici ulica Vojvode Stepe i Kneza Miloša na samo 20 metara od gradskog šetališta na kome je bio veliki broj ljudi.

Na automobil su ispaljeni rafali, a rikošetirani metak je pogodio Julijanu B. u desnu potkolenicu. Ona je zbrinuta na Odeljenju ortopedije čačanske bolnice.

Policijska istraga proverava snimke sa sigurnosnih kamera okolnih banaka i pošte kako bi se identifikovali napadač i njegova meta.

Gotovo na istom mestu kao i preksinoć, kod nekadašnje “Kasine”, i u oktobru 2007. u sličnom revolveraškom obračunu ranjeno je troje prolaznika. Jedna od povređenih žena je ostala težak invalid.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    25. april 2013 | 11:19

    Нису Американци луди, свако сме да носи ,,деветку", и сме да је користи ако га неко нападне. Што опаснији цивили, мање мафијаша који се обрачунавају на улици. Свако брани свој лични простор, молим лепо, а не овако, пролазиш, и нека будала од тебе направи тешког инвалида.

  • Nascimento

    25. april 2013 | 10:42

    Divlji zapad. Doslo je vreme da se i obican narod naoruza.

  • adem

    25. april 2013 | 09:05

    poceli ste i vi ko ameri....polako nestacete ako ovako nastavite.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA